Szkoły językowe :.: szkoły językowe - Warszawa
 | szkoły językowe - Warszawa |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
 | polecam TFLS |  |
 | Szkoła językjowa Warszawa |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|
gość1111
Gość
|
 |
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 11:49 pm |
|
 |
 |
 |
 |
nie wiem jak jest w LSC,ale jeśli chodzi o naukę to w british council jest ostra przesada z cenami,ok, mają native'ów,fajnie wyposażony budynek ale nie jest to warte aż takiej gotówki!!!pominę fakt,że w mojej grupie były osoby mało zainteresowane nauką,przeszkadzające,śmiejące się non stop itp a lektor jakoś nie bardzo się tym przejmował... TFLS ma dobre opinie, tzn lektorzy są profesjonalni, nie jacyśtam studenci, tylko z organizacją u nich lekka masakra...panie w sekretariacie mają zawsze urwanie głowy i trudno szybko załatwić zapis czy cokolwiek innego. teraz może wypróbuję jakąś mniejszą szkołę na kurs przygotowujący do certyfikatu. to tyle z moich doświadczeń, po nowym kursie będę mogła powiedzieć więcej trochę się rozpisałam ale może to komuś się przyda jak będzie się wahał m-y szkołami
|
|
|
 | English For You |  |
 | English For You |  |
 | odpowiedz |  |
 | What opinion you do have about ... |  |
|
Androit
Gość
|
 |
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 4:17 am |
|
 |
 |
 |
 |
Hi
I am one of the managers in the language school group of L2 - Language Consulting (www.language.com.pl), where also Cambridge School of English (www.cambridge.com.pl) is part off. Aditionally we do have also two language schools in the UK - one in London (East London School of English - www.elsenglish.com) and one close to Oxford (ELT Banbury - www.elt-banbury.com).
As it is hard to get real feed back and also external opinions about our schools and our services, it would be great, if I would find something out, using this way. We would also like to understand and find out, what you do expect, what are your priorities and also, what you do recommend us to improve our services, find new products and services and support you in your education.
If you do have any information for us, please be so nice and send it to the mail info@androit.eu.
Thank you very much in advance for your efforts.
Andreas
|
|
|
 | tylko duże szkoły |  |
 | English For You |  |
 | Re: odpowiedz |  |
 | a |  |
 | A ja nie polecam dużych szkół... |  |
 | A ja polecam TFLS |  |
 | zakręcona |  |
 | su |  |
 | szkoła tfls -najlepszy wybór |  |
 | akredytacja |  |
 | polecam angielski w tfls |  |
 | Szkoły językowe : szkoły językowe - Warszawa |  |
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 3
|
|
|
|
|

Portal dla obecnych i przyszłych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Szkolnictwo |  |
|