Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: tutaj polecamy lektorów z konkretnych szkół językowych

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
tutaj polecamy lektorów z konkretnych szkół językowych
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jeśli chcesz polecić innym konkretnego lektora z konkretnej szkoły językowej to zrób to tutaj. W związku z tym, że nie wszyscy mogą być zadowoleni z faktu, że ich nazwiska widnieją w internecie (nawet w dobrym świetle) proponuję podawać tylko pierwsze litery imienia i nazwiska bądź pełne imię i pierwszą literę nazwiska. Wybór uzasadnij.
Google

Osiolek Porfirion
Gość

Odpowiedz z cytatem
A może najpierw podałbyś przynajmniej swoje "pierwsze litery imienia i nazwiska bądź pełne imię i pierwszą literę nazwiska" mądralo...

...w sumie to, czy lektor jest dobry, czy zły to może być BAAAARDZO subiektywna ocena, a poza tym ten wątek ma dużą szansę na zostanie składnicą wszelakich zniesławień, potwarzy i oszczerstw...

no brawo, brawo...
Re: tutaj polecamy lektorów z konkretnych szkół językowych
NewSpeak.pl
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dobry lektor, to lektor skuteczny; poza tym otwarty na ucznia i jego potrzeby; no i oczywiscie ze swietna znajomoscia jezyka, ktorego naucza. W Zielonej Gorze polecam swietnych i sprawdzonych native speakerow - Simon Kelly i Richard Sharp - moich swietnych wspolpracownikow w szkole www.newspeak.pl! warto oddac sie w ich rece - sukces gwarantowany!
Najlepszy lektor w Łodzi
sweetkarol
Gość

Odpowiedz z cytatem
A ja bez zastanowienia mogę polecić lektorkę w Łodzi,ale nie tylko bo uczy też przez Skypa, która jest pasjonatką i używa dla mnie osobiście najlepszych metod, których nie uraczycie na żadnych kursach czy w szkołach. Mam szczęście, że na nią trafiłem bo dopiero odkąd mnie uczy (dokładnie 1,5 roku) to zacząłem swobodnie i bez stresu używać angielskiego w pracy. Żeby nie podawać konkretnie namiarów podam link do strony http://english4busy.cba.pl
alfa12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Justyna Borsuk z English for You, super lektorka z profesjonalnym podejściem, w English for You polecam także Mary, native która pracuje w rej szkole już 8 lat i wciaga Cie do rozmowy
Gość

Odpowiedz z cytatem
bardzo miło pracuje mi się z Panią Amy Salmon: http://blog.english-by-phone.pl/amy-salmon/ - ma fenomenalne doświadczania z nauki angielskiego w Azji!
markoV
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dorota Synowiec, doświadczona lektorka w WSC
Gość

Odpowiedz z cytatem
Rownie dobrze trzeba bylo napisac... a teraz niech kazdy lektor poleci samego siebie happy)) heheh
zaofia21
Gość

Odpowiedz z cytatem
To ciekawy wątek, gdyż często jeden lektor pracuje w kilku szkołach
24maska24
Gość

Odpowiedz z cytatem
Moja koleżanka pracuje w czterech różnych
1bass1
Gość

Odpowiedz z cytatem
24maska24 napisał:
Moja koleżanka pracuje w czterech różnych

To niezły wyczyn, całkiem jak lekarze pracujący na 10 etatów
mak22
Gość

Odpowiedz z cytatem
W takim razie, czy taki lektor czuje jakiś związek z daną szkołą, skoro ma kilku pracodawców
kac1
Gość

Odpowiedz z cytatem
mak22 napisał:
W takim razie, czy taki lektor czuje jakiś związek z daną szkołą, skoro ma kilku pracodawców

Myślę, ze nie
1korzeń1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ania Chodzińska z Pymaliona, jestem na tak
mak1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Osiolek Porfirion napisał:
A może najpierw podałbyś przynajmniej swoje "pierwsze litery imienia i nazwiska bądź pełne imię i pierwszą literę nazwiska" mądralo...

...w sumie to, czy lektor jest dobry, czy zły to może być BAAAARDZO subiektywna ocena, a poza tym ten wątek ma dużą szansę na zostanie składnicą wszelakich zniesławień, potwarzy i oszczerstw...

no brawo, brawo...

Generalnie jak jest coś dobre, to jest dobre
cooler1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Może ktoś poleciły jakiś dobrych Natives
gogle1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Nie łatwo spotkac dobrego Nativa
rocky1
Gość