Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Studia językowe :.: xeo help!

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
xeo help!
selipa1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam,
w tym roku zaczelam studia magisterskie i juz musze wymyslic sobie jakis temat. Mialam wiele genialnych wedlug siebie pomyslow miedzy innymi na prace o dyslektykach, jednak moj promotor odrzuca wszelkie propozycje...:/ jakoże jestem na studiach zaocznych, to mam z nim utrudniony kontakt, ale ostatnio "poradzil" mi zeby zajac sie wplywem osobowosci ucznia na to jak wypada na testach... no i mam problem. Nie mam pojecia jak sformulowac poprawnie temat...nawet po polsku...: wplyw osobowosci ucznia na sukcesywnosc/efektywnosc/odnoszone sukcesy/efekty na testach...? Ponadto nie za bardzo wiem jak rozlozyc ten temat na rozdzialy...(ma ich byc 3). Myslalam, zeby w 1 napisac co to jest personality, typy osobowosci (intro/extra - bo tym mam sie glownie zajac) i nie wiem co jeszcze moge tu upchnac... 2 rozdzial napewno bedzie o testach, czyli co to jest test, jakie sa typy....no i tu tez nie wiem co jeszcze mozna dac...w 3 napewno wyniki badan, tylko ze ja nie mam pojecia o badaniach bo przy pracy licencjackiej nie robilam zadnych badan...Prosze was dobrzy ludzie zlitujcie sie nade mna i mi pomozcie, bo jak sama cos wymyslam to ten promotor i tak to odrzuca. Podalam mu wczesniej 5 tematow i wszystkie odrzucil, takze musze sie zajac tym co on wymyslil, ale nie wiem jak sie do tego zabrac. Prosze o wszelka pomoc.
selipa1@interia.pl
Google

selipa1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Prosze o pomoc!!!
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Odpowiedz z cytatem
Nie panikuj happy To jest praca o learning strategies, a więc także MI i ich wpływie na sukces ucznia. Mamy na forum obszerny wątek o multiple intelligencies, poszukaj.
selipa1
Gość

Odpowiedz z cytatem
xeo napisał:
Nie panikuj happy To jest praca o learning strategies, a więc także MI i ich wpływie na sukces ucznia. Mamy na forum obszerny wątek o multiple intelligencies, poszukaj.

no wlasnie chyba nie o leraning strategies, bo promotor powiedzial ze kolezance, ktora chciala wlasnie pisac o learning strategies, ze on nie chce prac na temat strategii bo w tamtym roku mial takich duzo i juz nie chce mu sie o nich czytac. Wyraznie powiedzial ze ma to byc praca o osobowosci i jak ona wplywa na to jak uczen wypada na testach:/ to juz drugi raz jak promotor narzuca mi temat Confused

Myslalam nad tym jak sformulowac temat i zastanawiam sie czy moze byc cos takiego (czy to wogole brzmi po polsku?):

Wpływ osobowości ucznia na jego sukcesy odnoszone na pracach klasowych z języka angielskiego.

Ale dalej nie wiem jakie mam zrobic badania (poza ankieta osobowosci) i jak maja byc rozlozone poszczegolne dzialy na rozdzialy:/
Studia językowe : xeo help!
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach